'Mourinho werd uitgekotst door spelers en krijgt megabedrag mee van Spurs'

'Mourinho werd uitgekotst door spelers en krijgt megabedrag mee van Spurs'

Gepubliceerd: maandag 19 april 2021 om 14:30ma 19-04-2021 om 14:30

Voor de buitenwacht kwam het ontslag van José Mourinho bij Tottenham Hotspur op een onverwacht moment, maar in Noord-Londen was het al langer duidelijk dat de positie van de Portugese manager onhoudbaar was. Dat melden Engelse media.

Het bestuur van Spurs kwam vrijdagavond tot de conclusie dat Mourinho moest vertrekken, meldt onder meer The Independent. De 58-jarige manager kon niet meer rekenen op de steun van de achterban én was 'de kleedkamer kwijt', klinkt het. Vrijwel de hele selectie zag het niet meer zitten om het seizoen af te maken met Mourinho.

Mourinho, die sinds november 2019 aan het roer stond in het Tottenham Hotspur Stadium, laat zijn ploeg achter als nummer zeven van de Premier League. Komende zondag speelt Spurs de League Cup-finale tegen Manchester City. De oud-trainer van FC Porto, Chelsea, Real Madrid en Manchester United vertrekt niet met lege handen: Spurs geeft hem naar verluidt 18,5 miljoen euro mee.

Voor de enige Nederlander in de Spurs-selectie, Steven Bergwijn, komt het vertrek van Mourinho niet slecht uit. De Oranje-international kreeg de laatste maanden nauwelijks speeltijd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws