Einde in mineur voor OH Leuven: Dit moeten wij als team incasseren

Einde in mineur voor OH Leuven: "Dit moeten wij als team incasseren"

Gepubliceerd: maandag 19 april 2021 om 13:30ma 19-04-2021 om 13:30

OH Leuven kan het mooie seizoen niet verzilveren met Play-Off 2. Het verloor in eigen huis van rode lantaarn Waasland-Beveren (1-2). Marc Brys hoopt dat dat geen schaduw werpt op een knap seizoen. 

"De fysieke paraatheid vertoonde minder pieken dan in de aanvangsfase van deze campagne", legt Brys uit op de officiële website. "We hebben, door de vele blessures, vaak met dezelfde spelers gevoetbald. Dat heeft zowel op mentaal als op fysiek vlak zijn repercussies. Vergeet toch niet dat wij lang hebben toegeleefd naar begin augustus. Die partij tegen Beerschot was voor ons, tot twee dagen voor de aftrap, een levensbelangrijke wedstrijd."

Ondanks het zwakke einde had Brys nog op meer gehoopt. "Ik vind ook nu nog dat we het verdienden om Play-off 2 te spelen. We zijn er niet bij en da's hard. Dat merk je ook in de groep. Dit moeten we als team incasseren. Spijtig dat we zo'n goed en zelfs spraakmakend seizoen op deze manier afsluiten. Maar dat slechte einde mag onze knappe campagne uiteraard niet wegvlakken. Ik denk sowieso met een heel goed gevoel terug aan het afgelopen seizoen."

Bij OH Leuven is er hoe dan ook niet meteen vakantie. In de komende weken wordt er getraind, maar wedstrijden met inzet komen er niet meer.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws