Eerste signalen niet goed, De Bruyne mist wedstrijd tegen Aston Villa

Eerste signalen niet goed, De Bruyne mist wedstrijd tegen Aston Villa

Gepubliceerd: maandag 19 april 2021 om 12:30ma 19-04-2021 om 12:30

Kevin De Bruyne werd afgelopen weekend gewisseld bij Manchester City. Aan het begin van de tweede helft kon hij niet meer verder tegen Chelsea. Er moeten bijkomende onderzoeken gebeuren, maar hij mist zeker al de match tegen Aston Villa van woensdag. 

De Bruyne kwam in minuut 47 verkeerd neer en belandde vol op zijn enkel na een duel met N'Golo Kanté. Tot overmaat van ramp verloor Man City het duel in de FA Cup tegen Chelsea met 1-0, waardoor het uitgeschakeld is voor die prijs.

City heeft nu prijsgegeven dat De Bruyne woensdag niet meedoet tegen Aston Villa, maar de ernst van de blessure is nog niet gekend. De club vreest alvast dat hij ook niet fit gaat zijn voor de finale van de League Cup. Die wordt op zaterdag gespeeld tegen Tottenham. 

De Bruyne kende aan het begin van dit jaar ook al blessureleed. Door een kwetsuur aan de hamstrings moest hij toen al vijf wedstrijden overslaan. Zijn afwezigheid scheelt sowieso een slok op een borrel, want hij zit dit seizoen al aan elf assists en vijf goals.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws