Verheyen duidelijk: Zij zijn nu al boegbeelden van Club Brugge

Verheyen duidelijk: "Zij zijn nu al boegbeelden van Club Brugge"

Gepubliceerd: maandag 19 april 2021 om 11:30ma 19-04-2021 om 11:30

Club Brugge gaat met een voorsprong van zestien punten beginnen aan Play-Off 1. Gert Verheyen ziet dat het succes ook dit seizoen komt door de bekende tandem Vanaken-Vormer. 

"Hans Vanaken en Ruud Vormer worden steevast in één adem genoemd, alsof het een koppel is", lacht Verheyen bij Het Nieuwsblad. "Slecht spelen ze nooit. Wel is er een zodanige gewenning aan hun prestaties dat ze nog maar zelden als de uitblinkers worden aangeduid. Zij zijn de absolute dragers van Club Brugge, in prestaties én cijfers. Elk seizoen opnieuw zorgen zij voor goals en assists."

Hun prijzenkast spreekt volgens Verheyen boekdelen. "In die zes jaar dat ze nu samenspelen, zullen ze straks voor de vierde keer kampioen spelen. Doe het maar, jaar in jaar uit presteren, nooit geblesseerd zijn, het elke week ook mogen uitleggen, in een ploeg waar je altijd voor de titel moet spelen. Echte clubspelers zoals je ze tegenwoordig nog maar zelden ziet. Vormer en Vanaken zijn nu al iconen die aan de muur naast de andere boegbeelden kunnen worden bijgeschilderd."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws