VP 11: Antwerp levert mooie prestatie, KAA Gent haalt zwaar uit

VP 11: Antwerp levert mooie prestatie, KAA Gent haalt zwaar uit

Gepubliceerd: maandag 19 april 2021 om 10:30ma 19-04-2021 om 10:30

Laatste update: maandag 19 april 2021 om 21:34ma 19-04-2021 om 21:34

Op Speeldag 34 werden er nog heel knopen doorgehakt in de Jupiler Pro League. Zo haalt Anderlecht Play-Off 1 en zakt Moeskroen naar 1B. Dit waren de spelers die er voor ons uitsprongen. 

Pandoering vermeden
Normaal heeft de doelman van ons elftal geen drie tegengoals binnengekregen, maar Mike Vanhamel heeft een ergere pandoering kunnen vermijden voor Beerschot. In de tweede helft zakte Beerschot helemaal weg, maar Vanhamel bleef wel zijn beste niveau houden.

Rush van de week
Bij Club Brugge ging het opnieuw moeizaam tegen Moeskroen, tot Odilon Kossounou er genoeg van had. Hij dribbelde uit het niets vier tegenstanders en bood Noa Lang een belangrijke goal aan. Dylan Batubinsika scoorde dan weer zelf de winning goal van Antwerp tegen KRC Genk.

KAA Gent maakte zondagavond brandhout van Zulte Waregem met 2-7. Alessio Castro-Montes zette zijn ploeg in de eerste helft al op rozen met twee goals. Bij Eupen scoorde Senna Miangue niet, maar de Belgische linksback was dit seizoen wel een lichtpunt bij de Panda's.

Redding op de Freethiel?
Waasland-Beveren stond aan de rand van de afgrond, maar heeft zich voorlopig kunnen redden. Dankzij twee goals van Louis Verstraete mag het nog barrages spelen tegen Seraing. 

Bij Anderlecht verdient Yari Verschaeren zijn plaats. Sinds zijn terugkeer heeft hij al drie assists, maar nu scoorde hij ook tegen STVV. Bij Antwerp was Lior Refaelov één van de grote mannen met twee assists.

Topschutter mag niet ontbreken
Bij KV Mechelen beleeft Nikola Storm niet zijn makkelijkste seizoen, maar in zijn beste dagen blijft hij een gesel voor elke defensie. Zijn twee goals tegen KV Kortrijk waren cruciaal. 

Standard kende een lastig begin tegen Beerschot en zocht naar de opening. Met Joao Klauss heeft het wel een fantastische wintertransfer gedaan. Hij maakte de belangrijke eerste goal. Paul Onuachu verloor bij KRC Genk van Antwerp, maar komt met twee goals wel aan een totaal van 29. Wat een fenomeen!

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws