Courtois weer uitblinker bij Real Madrid: ‘Het seizoen van de muur is barbaars’

Courtois weer uitblinker bij Real Madrid: ‘Het seizoen van de muur is barbaars’

Gepubliceerd: maandag 19 april 2021 om 08:30ma 19-04-2021 om 08:30

Laatste update: maandag 19 april 2021 om 08:39ma 19-04-2021 om 08:39

Real Madrid speelde 0-0 gelijk tegen Getafe, maar het kon erger zijn. De thuisploeg kreeg enkele goede mogelijkheden, maar stuitte op een uitstekende Thibaut Courtois. Ook de Spaanse pers was weer lovend voor de muur van Los Blancos.

Marca zette Courtois bovenaan als uitblinker van Real Madrid. ‘Hij stond weer met een nieuwe verdediging voor zich. Binnen de zeven minuten moet hij zijn katachtige reflexen weer bovenhalen. Hetzelfde in minuut 23, 58 en 75. Zelfs bij een rebound verliest hij de bal niet uit het oog. Zijn seizoen is barbaars’, klinkt het.

El Mundo Deportivo zag Courtois een clean sheet binnenhalen. ‘Het doel wordt perfect bewaakt door een heldhaftige Courtois. Real Madrid heeft zo niet verloren in hun laatste elf uitwedstrijden, maar de ploeg lijdt toch onder vermoeidheid en blessuregevallen. Het valt af te wachten of Real Madrid in Europa wel genoeg energie heeft.’

Ook Diairo Sport lichtte de prestatie van Courtois uit. ‘Los Blancos speelden één van de slechtste wedstrijden van het seizoen en haalde een punt binnen dankzij de Belgische doelman. Real Madrid overleefde door Courtois, de enige die op niveau was. Zinedine Zidane’s manschappen stelden volledig teleur’, was het harde verdict.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws