OHL in zak en as na mislopen Play-Off 2: “Dit is balen en intriest”

OHL in zak en as na mislopen Play-Off 2: “Dit is balen en intriest”

Gepubliceerd: maandag 19 april 2021 om 09:46ma 19-04-2021 om 09:46

OHL grijpt naast het Play-Off 2-ticket na de nederlaag tegen Waasland-Beveren. De Leuvenaars zitten in zak en as. David Hubert reageerde na afloop tegenover Het Laatste Nieuws.

“Dit is balen en het is intriest dat het seizoen zo moet eindigen”, begint Hubert, “maar we mogen ook al het goede dat wij dit seizoen brachten niet vergeten.”  Voor aanvang van de competitie zou OHL tevreden zijn met een elfde plek. “Zo wisten wij pas één week voor de start van de competitie dat wij in 1A zouden aantreden.”

“Wij eindigen de competitie op een elfde plaats, terwijl wij bijna het hele seizoen in de top acht stonden. Met goed en soms zeer goed voetbal, met goede resultaten ook”, gaat Hubert verder. ”En na de mindere  wedstrijden van de voorbije weken, wilden wij tegen Waasland-Beveren absoluut die laatste match van de reguliere competitie met een positieve prestatie en een goed resultaat afsluiten.”

“Of dit nog een play-off-ticket zou opleveren of niet, speelde daarbij geen rol. Wij hebben alles gegeven, tot het laatste fluitsignaal. Het heeft niet mogen zijn. Twee op vijftien haalden wij uit onze laatste vijf wedstrijden. Dat betekent dat we tekortgeschoten zijn in de laatste rechte lijn. Wat overblijft, is zonder echt doel verder trainen en oefenmatchen spelen tegen andere clubs die play-off 2 niet haalden. Wij moéten verder trainen, om fysiek klaar te zijn tegen de voorbereiding van volgend seizoen", aldus Hubert.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws