Verschaeren is held bij Anderlecht: Ik voel me goed, scoor en we spelen goed

Verschaeren is held bij Anderlecht: "Ik voel me goed, scoor en we spelen goed"

18-04-2021 23:11
10

RSC Anderlecht had voldoende aan puntenverlies van KV Oostende, maar vervulde ook zelf haar plicht. Dankzij de 0-1-zege bij Sint-Truiden moest de recordkampioen zelfs niet naar de uitslag van de Kustboys kijken. Albert Sambi Lokonga en Yari Verschaeren zijn in de wolken over hun deelname aan Play-Off 1.

"We waren door het dolle heen na die treffer, aangezien we allemaal maar al te goed het belang van deze wedstrijd beseften", steekt Verschaeren van wal bij Eleven Sports. "Wat mijn doelpunt betreft, die kwam voort uit een uitstekende pass van Lukas Nmecha. Ik voel me goed, ik scoor en we spelen goed in ploeg. En bovendien is het erg goed voor mijn statistieken", lacht de technicus.

"Deze wedstrijd was een weerspiegeling van ons seizoen: men heeft ons geen geschenken gegeven", pikt Sambi Lokonga graag in. "We moesten deze opdracht tot een goed einde brengen. Het was een paars product. De jongeren hebben het werk weten afronden. Dit is een mooi moment voor Anderlecht. We gaan hoog mikken en we blijven in onze bubbel", haalde de aanvoerder zowaar een corona-woordspeling boven.

Om af te sluiten heeft Sambi Lokonga nog een sneer naar de buitenwereld in petto. "Weinig mensen hebben in ons geloofd, maar we zijn geslaagd in onze missie. Dat is het voornaamste."