Beëindigt Deschacht carrière met zeven tegengoals? Moeilijk verhaal voor hem

Beëindigt Deschacht carrière met zeven tegengoals? "Moeilijk verhaal voor hem"

Gepubliceerd: zondag 18 april 2021 om 22:53zo 18-04-2021 om 22:53

Bij SV Zulte Waregem werd het een seizoenseinde in mineur. Niet alleen zagen de West-Vlamingen hun kans op Play-Off 2 als sneeuw voor de zon verdwijnen, KAA Gent bezorgde hen ook nog eens een 2-7-oplawaai. Bij Olivier Deschacht moet die blammage extra pijn doen, aangezien hij mogelijk zijn laatste profwedstrijd afwerkte. Bij Essevee weet niemand wat de toekomst brengt.

Coach Francky Dury volgt de ontwikkelingen nochtans op de voet. "Ik heb een goed gesprek gehad met Olivier vorige week", verklapt hij bij Sporza. "Hij heeft meer tijd gevraagd, maar ik heb hem ook laten weten dat hij niet te lang mag wachten want op een bepaald moment moeten wij ook verder."

"Het is een moeilijk verhaal voor hem, want hij staat voor de keuze tussen veel opofferingen blijven maken en misschien wat meer genieten van het leven na het voetbal. Na deze 2-7-pandoering denk ik dat hij meer de richting zal uitgaan naar dat tweede", vermoedt Dury.

Ook collega-verdediger Laurens De Bock is in het ongewisse over de sportieve keuze van Deschacht. "Dat is een beslissing die hij zelf zal moeten maken. Het wordt afwachten hoe hij de vakantie zal vertreren. Ik denk niet dat hij het zelf al weet", klinkt het.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Denk jij dat Deschacht stopt?

Ja
55%
Nee, hij gaat verder bij Zulte Waregem
35%
Nee, maar hij zal wel voor een andere club tekenen
11%
(121 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws