Breaking news

Heeft Anderlecht de boot gemist? ‘Er is geen interesse meer voor hem’

Moeskroen neemt afscheid: Zeer moeilijk moment voor de club en de supporters

Moeskroen neemt afscheid: "Zeer moeilijk moment voor de club en de supporters"

Gepubliceerd: zondag 18 april 2021 om 22:10zo 18-04-2021 om 22:10

Het doek is gevallen voor Royal Excel Moeskroen. Het ging de slotspeeldag in met gunstige kaarten, maar werd toch nog gepasseerd door Waasland-Beveren. Dat zorgt uiteraard voor monumentale ontgoocheling in Henegouwen. Trainer Jorge Simao weigerde eerst te reageren, maar kwam daar dan toch op terug.

"Dit is een zeer moeilijk moment voor de club en de supporters", beseft Simao in een reactie aan Sporza. "Ik wil me dan ook excuseren tegenover iedereen. Het was een zeer lastig seizoen voor ons en deze degradatie komt niet alleen door onszelf. Er zijn nog andere, extrasportieve redenen." De voorbije maanden kregen de spelers van Moeskroen hun loon niet altijd tijdig uitbetaald. Mede daarom hebben Les Hurlus ook geen licentie gekregen.

"We moeten onze verantwoordelijkheid nemen, maar sinds de start van het seizoen was het al heel moeilijk voor ons", blikt Simao terug op het noodlottige seizoen. "We scoren hier twee keer, maar we incasseerden opnieuw veel te makkelijk doelpunten. Gedurende het seizoen hebben we te veel punten laten liggen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Ga jij Moeskroen missen in Eerste Klasse A?

Ja
9%
Nee
91%
(231 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws