'Barcelona en kamp-Messi gaan om tafel: vader Jorge gesignaleerd bij wedstrijd'

'Barcelona en kamp-Messi gaan om tafel: vader Jorge gesignaleerd bij wedstrijd'

Gepubliceerd: zondag 18 april 2021 om 22:02zo 18-04-2021 om 22:02

FC Barcelona lijkt binnenkort meer duidelijkheid te krijgen van Lionel Messi. Vader Jorge is in de Catalaanse hoofdstad gespot, melden Mundo Deportivo, Diario SPORT en transferexpert Fabrizio Romano zondagavond.

Messi senior woonde een competitiewedstrijd van Barcelona B tegen Villarreal B bij, maar daarvoor is hij niet in Spanje. Volgens MD, SPORT en Romano betekent zijn bezoek dat hij op korte termijn met Barça-voorzitter Joan Laporta in gesprek gaat over de toekomst van Lionel Messi.

Het is bekend dat Messi een aflopend contract heeft. Vader Jorge heeft al laten weten dat zijn zoon het liefst in Barcelona blijft, maar veel is afhankelijk van het toekomstplaatje dat Laporta hem gaat schetsen. Het feit dat de nieuwe president van Barcelona voor een frisse wind heeft gezorgd, spreekt hem in elk geval aan.

Laporta is op zijn beurt optimistisch over het nieuwe contract van Messi, één van de speerpunten in zijn verkiezingscampagne. De onderhandelingen starten vermoedelijk binnen enkele dagen. De grote vraag is of Messi door de financiële problemen in Camp Nou akkoord gaat met een lager salaris dan voorheen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws