Standard tankt moed in generale repetitie: Hebben bekerfinale goed voorbereid

Standard tankt moed in generale repetitie: "Hebben bekerfinale goed voorbereid"

Gepubliceerd: zondag 18 april 2021 om 21:40zo 18-04-2021 om 21:40

Laatste update: zondag 18 april 2021 om 21:45zo 18-04-2021 om 21:45

Standard Luik sloeg twee vliegen in één klap op de slotspeeldag. Niet alleen verzekerde het zich van een plekje in Play-Off 2, bovendien betekende de 3-0-zege tegen K. Beerschot V.A. de ideale generale repetitie voor de finale van de Croky Cup tegen KRC Genk. Die staat volgende zondag geprogrammeerd. Selim Amallah ziet het helemaal zitten.

"We hebben deze match erg ernstig genomen", benadrukte Amallah bij Eleven Sports. "We zijn gestuit op een ploeg die goed in blok speelde. Het doelpunt vlak voor rust heeft ons enorm deugd gedaan, dat moet gezegd. Daarna moest Beerschot eruit komen, wat ons mogelijkheden heeft gegeven. Wij zijn erin geslaagd om die af te maken. We wisten dat we vandaag een resultaat moesten neerzetten om in Play-Off 2 te geraken. We hebben exact gedaan wat moest, iedereen is dus tevreden."

Nu kan de blik helemaal op de komende kraker met Genk gericht worden. "Volgende week hebben we een belangrijke wedstrijd, dit was de kans om die goed voor te bereiden", legt Amallah uit. "Dat hebben we erg goed gedaan. Nu kunnen we ons helemaal focussen op de beker, die we hopen te winnen. Toch houden we de voeten op de grond. We weten dat je niet elke dag een finale afwerkt, dus we gaan die voluit aanpakken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Wie vind jij favoriet voor de bekerfinale?

Genk
55%
Standard
25%
50/50
19%
(884 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws