Vadis over kansen van Gent in Play-Off 2: We kunnen zeker iets betekenen

Vadis over kansen van Gent in Play-Off 2: "We kunnen zeker iets betekenen"

Gepubliceerd: zondag 18 april 2021 om 21:23zo 18-04-2021 om 21:23

AA Gent pakte verschroeiend uit tegen Zulte-Waregem in een rechtstreeks duel om een Play-Off 2-ticket. De Buffalo's zetten Essevee met 2-7 opzij en eindigen daardoor zevende. Gent-kapitein Vadis-Odjidja kijkt trots terug en gelooft in de kansen van zijn team in Play-Off 2.

Net als in de vorige wedstrijd tegen Charleroi, waar Gent met 4-0 won, pakte AA Gent zondag uit met stevige cijfers. Het scoorde maar liefst zeven keer in het Regenboogstadion. "Tegen Charleroi speelden we hetzelfde systeem en je merkt dat de spelers zich hier erg goed in voelen", aldus een trotse Vadis. "11 doelpunten op twee wedstrijden is dan ook erg knap gedaan. Hopelijk kunnen we deze vorm dan ook meenemen naar de volgende wedstrijden."

Door de overwinning tegen Zulte-Waregem plaatste AA Gent zich na een moeilijk seizoen alsnog voor Play-Off 2. "In eerste instantie was ons doel om in de Play-Offs te geraken. Dat is nu gelukt maar we moeten op onze hoede blijven. Al denk ik dat we zeker iets kunnen betekenen in Play-Off 2", zo laat een ambitieuze Gent-kapitein optekenen op het webstek van Gent.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Waar eindigt Gent dit seizoen?

Vijfde
75%
Zesde
16%
Zevende
5%
Achtste
5%
(109 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws