Matchwinnaar Verstraete: We wouden het nog wat spannend maken

Matchwinnaar Verstraete: "We wouden het nog wat spannend maken"

18-04-2021 21:30
3

Waasland-Beveren heeft zich op de laatste speeldag van de reguliere competitie verzkerd van de barragewedstrijden. Door het verlies van Moeskroen op Club en door zelf te winnen tegen Oud-Heverlee Leuven wist het nog een plaatsje op te schuiven. Matchwinnaar Louis Verstraete was goed voor twee doelpunten.

Waasland-beveren kwam in de eerste helft op voorsprong maar net na de rust werd de gelijkmaker gescoord door Siebe Schrijvers. Iets meer dan twintig minuten voor het einde van de wedstrijd wist Louis Verstraete de winningoal te maken. 

Verstraete was dolblij met zijn twee doelpunten. "We spelen een goede eerste helft en komen verdiend op voorsprong. Maar zo als vaker al dit seizoen geven we die voorsprong te snel uit handen in de tweede helft. We vergaten dan ook nog onze kansen af te werken, we houden het graag spannend natuurlijk. Gelukkig heeft Brugge zijn job gedaan en voor de volgende twee wedstrijden zijn we er helemaal klaar voor", aldus een tevreden Verstraete.

Jur Schryvers was ook een tevreden man na de overwinning. "Tijdens de rust wisten we dat Moeskroen op een gelijkspel stond maar tijdens de tweede helft hebben we ons enkel gefocust op onszelf. We zijn heel blij met het resultaat. Ik had nog gezegd tegen Louis Verstraete dat hij een wereldmatch ging spelen, blijkbaar moet ik dat meer doen", aldus een opgeluchte Schryvers.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie