Vanhaezebrouck: We moesten vandaag doen wat we moesten doen

Vanhaezebrouck: "We moesten vandaag doen wat we moesten doen"

Gepubliceerd: zondag 18 april 2021 om 20:34zo 18-04-2021 om 20:34

Een vooroorlogse uitslag tussen Zulte Waregem en KAA Gent, 2-7. De bezoekers haalden stevig uit in de laatste wedstrijd van de reguliere competitie. Trainer Hein Vanhaezebrouck was tevreden met de overwinning maar was niet euforisch. 

KAA Gent deed wat het moest doen en behaalde dankzij een klinkende overwinning de zevende plaats. De Buffalo's spelen binnen twee weken Play Off 2. Hein Vanhaezebrouck was tevreden met de drie punten maar bleef met de voeten op de grond. "Het zijn drie punten en dat hadden we nodig vandaag. We zitten in Play Off 2, we zijn zevende geëindigd. Dat was vorig seizoen net niet genoeg voor Play Off 1. We komen een puntje te kort en ik weet perfect waar we die allemaal hebben laten liggen", aldus Vanhaezebrouck. 

Euforisch was Vanhaezebrouck niet echt ondanks de ruime zege. "Vandaag hebben we gedaan wat we moesten doen meer niet. De manier waarop was inderdaad goed maar ik wil altijd die manier erbij. Het ging vlot vandaag, niet te veel conclusies uit trekken, binnen twee weken is het andere koek in Play Off 2. Ik ben tevreden maar de voetjes blijven op de grond", vertelde een realistische trainer van KAA Gent.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws