Vanaken: Leuk dat Anderlecht er bij is, dan kunnen we revanche nemen

Vanaken: "Leuk dat Anderlecht er bij is, dan kunnen we revanche nemen"

Gepubliceerd: zondag 18 april 2021 om 20:20zo 18-04-2021 om 20:20

Laatste update: zondag 18 april 2021 om 20:35zo 18-04-2021 om 20:35

Club Brugge wist op de laatste speeldag van de reguliere competitie haar wedstrijd te winnen met 4-2 tegen Moeskroen. Het verliep niet geheel vlot voor de landskampioen, maar de zege deed deugd. Hans Vanaken was goed voor een doelpunt en was tevreden. 

Club Brugge won met 4-2 in eigen huis tegen Moeskroen, maar Club werd opgeschrikt door het openingsdoelpunt van Moeskroen in de tweede helft. Zo knikte Harbaoui de 0-1 tegen de touwen. Enkele minuten later kon De Ketelaere de gelijkmaker binnentikken. Hans Vanaken wist de 2-1 op het bord te zetten, de middenvelder was dan ook tevreden met de drie punten. 

"We hadden de eerste helft onder controle. Moeskroen hield ook de tussenstand van de andere wedstrijden in de gaten en op het moment dat Waasland-Beveren op voorsprong kwam gingen zij met een extra spits spelen, dan gaan ze ballen pompen en valt die een paar keer goed. Voor ons viel de bal ook paar keer goed, het was een vreemde tweede helft", aldus Vanaken.

Club gaat zo met een voorsprong van 8 acht punten de Play Offs in. "Die voorsprong was ook ons doel voor de wedstrijd. Als we in januari gingen zeggen dat we nu 16 punten voorsprong gingen hebben, ging iedereen daarvoor tekenen. Natuurlijk hadden we graag die wedstrijd tegen Anderlecht gewonnen", zei een tevreden Vanaken.

Vanaken zag dat Anderlecht de vierde tegenstander is in de Play Offs, maar dat vindt de middenvelder niet erg. "Ik vind het niet erg, we kunnen misschien revanche nemen. Het zijn altijd leuke matchen tegen Anderlecht, alleen jammer dat het zonder publiek is", aldus Vanaken na de wedstrijd aan ClubTV.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws