Standard plaatst zich voor Play-Off 2 na makkelijke zege tegen Beerschot

Standard plaatst zich voor Play-Off 2 na makkelijke zege tegen Beerschot

Gepubliceerd: zondag 18 april 2021 om 19:48zo 18-04-2021 om 19:48

Laatste update: zondag 18 april 2021 om 19:57zo 18-04-2021 om 19:57

Standard heeft zich verzekerd van deelname aan Play-Off 2. In eigen huis haalde het het van K. Beerschot V.A, dat geen verhaal had tegen de Rouches. Het werd 3-0.

Standard was nog niet zeker van Play-Off 2 en moest dus punten pakken tegen Beerschot. Gemakkelijker gezegd dan gedaan, al waren de Rouches wel de betere in de partij. Echt grote kansen kregen we echter niet.

Het eerste doelgevaar was van Joao Klauss, maar doelman Mike Vanhamel hield de Braziliaan van het openingsdoelpunt. Enkele minuten voor de pauze was het wel raak. Na een knappe voorzet van Hugo Siquet devieerde Klauss de bal mooi in doel. 1-0 en ook de ruststand.

Beerschot kreeg meteen na de pauze een uitstekende mogelijkheid op de gelijkmaker, maar wist niet te scoren. Dat deed Standard aan de overzijde wel. Na hands van Joren Dom werd de bal op de stip gelegd. Selim Amallah profiteerde en maakte er 0-2 van.

Voor Standard was de zege dus zo goed als binnen en tikte het de wedstrijd rustig uit. In het slot maakte Muleka er nog 0-3 van, waardoor Standard zeker is van Play-Off 2. Voor Beerschot zit het seizoen erop.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws