FC Köln ziet Bornauw zijn comeback maken, Dennis speelt 90 minuten

FC Köln ziet Bornauw zijn comeback maken, Dennis speelt 90 minuten

In de Bundesliga is FC Köln er zaterdagavond niet in geslaagd om belangrijke punten te sprokkelen in de degradatiestrijd. Het leed een kansloze nederlaag op het veld van Bayer Leverkusen, dat dankzij onder meer twee goals van Leon Bailey (ex-KRC Genk) vlotjes won met 3-0. Maar voor Club Brugge en de Rode Duivels was er wel goed nieuws te rapen.

In de basiself bij Köln maakten immers Sebastiaan Bornauw en Emmanuel Dennis weer hun opwachting. Voor Bornauw was het zijn eerste basisplaats sinds eind januari, waarna hij door een rugoperatie bijna drie maanden aan de kant moest blijven. Dennis was de voorbije weken dan weer op de bank beland en zat voor de vorige match tegen Mainz zelfs niet meer in de selectie. 
 
De huurling van Club maakte tegen Leverkusen echter plots weer de 90 minuten vol. "Ik denk dat hij over het algemeen een goede wedstrijd heeft gespeeld", verklaarde trainer Friedhelm Funkel zelfs na de match. "Hij had het niet makkelijk. Hij was veel beter in het druk zetten op de bal en heeft veel gelopen, maar natuurlijk is er ook nog ruimte voor verbetering." 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie