El Hadj onthult zijn grote idool bij Anderlecht: Zo'n carrière wil ik ook

El Hadj onthult zijn grote idool bij Anderlecht: "Zo'n carrière wil ik ook"

Anouar Ait El Hadj is bezig aan de grote doorbraak op profniveau en lijkt goed op weg om een belangrijke pion te worden (en blijven) bij RSC Anderlecht. El Hadj werd al vergeleken met Anderlecht-legende Mbark Boussoufa. En dat deert El Hadj helemaal niet.

"Boussoufa is een voorbeeld, ja", zegt El Hadj in Het Nieuwsblad. "Het is de enige Marokkaan over wie bij Anderlecht nog gepraat wordt. Ik zag Mbark vroeger spelen en hij was Le Petit Prince. Zo'n carrière wil ik ook", geeft El Hadj aan.

De middenvelder werd al vergeleken met Boussoufa, maar ziet toch verschillen. "We hebben niet helemaal dezelfde stijl. Ik verricht meer defensief werk dan hij, maar het moderne voetbal is ook zo geëvolueerd", lacht El Hadj.

El Hadj kan zijn grote voorbeeld ook volgend door voor Marokko te kiezen. Een beslissing heeft hij echter nog niet genomen. "Goh, daar denk ik nog niet aan. Als het interlands zijn, kijk ik zowel naar de Rode Duivels als naar Marokko, maar mijn focus ligt nu uitsluitend op Anderlecht", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie