De titel is volgens mij weg, de kloof met Club Brugge is te groot

"De titel is volgens mij weg, de kloof met Club Brugge is te groot"

Gepubliceerd: zondag 18 april 2021 om 11:00zo 18-04-2021 om 11:00

Antwerp keerde zaterdagavond nog een 0-2 om naar 3-2 tegen KRC Genk. In een schitterende tweede helft werden de bezoekers overspoeld. Lior Refaelov was dan ook heel tevreden over deze match. 

"Na rust zijn we er vol tegenaan gegaan", klinkt het in Gazet Van Antwerpen. "We speelden aan hoge intensiteit. Dat is ook de kracht van onze ploeg. Als je na een 0-2 achterstand toch nog kan terugkeren tegen een sterk team als Genk, kan ik alleen maar trots zijn op de ploeg."

Antwerp begon wel heel slecht. "We speelden exact dezelfde match als tegen Anderlecht", bevestigt Refaelov. "Te weinig druk, tactisch niet goed en met te veel ruimte tussen de lijnen. Zo kon Genk uit een zéér comfortabele positie spelen. Nadien namen we onze verantwoordelijkheid op het middenveld, en gingen we anders voetballen. Neem die beginfase weg en dan spreken we misschien wel over onze beste match van 2021."

Antwerp maakt dus nog kans op de titel, al is het wel een waterkansje. "De titel is volgens mij weg. De kloof met Club Brugge is gewoon te groot om hen nog onder druk te zetten. De tweede plaats vasthouden moet ons doel zijn. Dan kunnen we terugblikken op een fantastisch seizoen. Op het fysieke vlak zijn we de beste ploeg van België. Zolang we goed in blok blijven spelen, zullen net als vanavond individuen kunnen uitblinken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws