Vazquez laat zich eindelijk uit over verrassend vroeg vertrek bij KAS Eupen

Vazquez laat zich eindelijk uit over verrassend vroeg vertrek bij KAS Eupen

18-04-2021 16:20
3

Victor Vazquez koos dit seizoen verrassend voor een transfer naar KAS Eupen, maar was enkele weken later alweer vertrokken. Het was lang gissen naar de reden voor zijn vertrek, maar Vazquez komt nu eindelijk met een verklaring.

Vazquez kwam uiteindelijk slechts één keer in actie voor Eupen en besloot niet lang daarna zijn contract te ontbinden. "Ik had familiale problemen en moest daarom dicht bij mijn vrouw en zoon zijn in Barcelona", legt Vazquez uit in La Dernière Heure.

"Het waren serieuze problemen, maar ik vertel daar liever niet meer over omdat het erg privé is. Dankzij Jordi Condom, Beñat San José en de sportieve directie van Eupen kon ik vertrekken, want zij gingen ermee akkoord om mijn contract te ontbinden", aldus Vazquez.

"Het was jammer om België zo snel weer te verlaten, want ik wou bewijzen dat ik nog steeds de speler van bij Club Brugge ben. Maar de situatie is anders uitgelopen. Ik moest mijn familie boven het voetbal stellen", besluit Vazquez, die inmiddels weer in de MLS speelt en uitkomt voor LA Galaxy.