Het zal er niet rustiger op worden, Charleroi verliest van Eupen

Het zal er niet rustiger op worden, Charleroi verliest van Eupen

Gepubliceerd: zaterdag 17 april 2021 om 20:49za 17-04-2021 om 20:49

Door boze 'fans' van Charleroi begon Charleroi – Eupen zaterdag later dan voorzien. Op het veld konden de Zebra's hun aanhang niet paaien. Ze verloren namelijk met 2-3 van de Panda's.

Op zich stond er niet meer veel op het spel in het Zwarte Land. Charleroi en Eupen waren immers al gered en konden zich ook niet meer plaatsen voor Play-Off 1. Er werd daarom beslist om de dag een match te vervroegen. Enkele heethoofden van Charleroi zorgden er evenwel voor dat de match toch wat verlaat moest worden. Twee uur voor de match kwam de aanhang van Charleroi op het veld en bleef daar 'kamperen'. Voorzitter Bayat diende de 'fans' van antwoord.

Drie keer Prevljak
Uiteindelijk werd er om 19u00 dan toch afgetrapt in Charleroi. De spelers van de thuisploeg liepen na 21 minuten achter de feiten en een 0-2 achterstand aan. Smail Prevljak zette zichzelf twee keer op het scorebord. Zijn eerste treffer kwam er via een strafschop. Op het halfuur bracht Ali Gholizadeh Charleroi terug in de match. Toch ging Eupen met twee goals verschil rusten. Prevljak maakte zijn derde van de avond.

In de tweede helft probeerde Charleroi een nederlaag te voorkomen. Het kreeg ook de nodige kansen, maar het vizier van onder meer Łukasz Teodorczyk stond niet op scherp. Negen munten voor het einde kwam de 2-3 dan toch op het bord. Marco Ilaimaharitra wist een strafschop te benutten. Verder dan de aansluitingstreffer kwam Charleroi uiteindelijk niet.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws