Breaking news

Heeft Anderlecht de boot gemist? ‘Er is geen interesse meer voor hem’

Man. United gelooft 40 miljoen nog niet kwijt te zijn: 'Los gaan na voorbereiding'

Man. United gelooft 40 miljoen nog niet kwijt te zijn: 'Los gaan na voorbereiding'

Gepubliceerd: zaterdag 17 april 2021 om 19:26za 17-04-2021 om 19:26

Manchester United denkt dat Donny van de Beek volgend seizoen van veel meer waarde voor de club kan zijn dan dit seizoen. De club verwacht zijn transfersom dan ook nog wel terug te gaan verdienen.

Van de Beek werd afgelopen zomer voor zo'n veertig miljoen euro overgenomen van Ajax, maar kan dit seizoen nog maar weinig potten breken op Old Trafford. Volgens The Mancheter Evening News begrijpt de club wel dat het lastig is voor de Nederlander. De korte voorbereiding en de corona-omstandigheden in Engeland zouden ertoe geleid hebben dat Van de Beek moeilijk kon wennen.

United verwacht dan ook dat de Nijkerkervener volgend seizoen, na een complete voorbereiding en in 'het oude normaal', gaat laten zien waarom hij gehaald is. De hoop zou bestaan dat Van de Beek dan 'losgaat' en hij, als een soort nieuwe aanwinst, opnieuw kan gaan strijden om een basisplaats onder manager Ole Gunnar Solskjaer.

Dit seizoen kreeg Van de Beek pas twee basisplaatsen in de Premier League en viel hij in twaalf duels in. Daarnaast startte de Nederlander in zeven bekerwedstrijden en mocht hij zich drie keer in de Champions League laten zien. Dat alles leverde hem pas één goal op.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws