Breaking news

Heeft Anderlecht de boot gemist? ‘Er is geen interesse meer voor hem’

Leye blijft op zijn hoede: “Niet denken dat we PO2-ticket al binnen hebben

Leye blijft op zijn hoede: “Niet denken dat we PO2-ticket al binnen hebben"

Gepubliceerd: zaterdag 17 april 2021 om 13:45za 17-04-2021 om 13:45

Standard Luik verzekert met winst tegen Beerschot een ticket voor Play-Off 2. Coach Mbaye Leye blijft op zijn hoede en zet zijn manschappen op scherp voor de belangrijke confrontatie.

"Daarom zal mijn discours voor de match 'exigeant' zijn", begint Leye aan Het Laatste Nieuws. "We moeten het aanpakken zoals we dat doen tegen Anderlecht of AA Gent. We mogen zeker niet denken dat we ons ticket al in handen hebben. Jullie kennen Standard ook. In zulke wedstrijden is het voor ons nooit gemakkelijk.”

“We moeten het aanpakken zoals tegen AA Gent (2-1-winst, red.) en Eupen (0-4-winst, red.). Winnen is het doel. Dit is de laatste rechte lijn van het seizoen. Alles is nu belangrijk. We zijn meester van onze eigen situatie. Of ik zal luisteren naar wat er gebeurt in de andere matchen? Neen, dat haalt niets uit. Ik focus me op onze wedstrijd."

Beerschot
Leye laat zich ook uit over tegenstander Beerschot. "Een moeilijk te bespelen tegenstander. Ik verwacht een gesloten match. Niet vergeten dat ze met Holzhauser iemand hebben rondlopen die het verschil kan maken. Een tijd terug spraken we over hem als potentiële Gouden Schoen.”

Standard zal toch uitgaan van zijn eigen kracht. “Maar wij gaan onze filosofie blijven volgen. Pressing naar voren, voetballen om te winnen - ik heb een ploeg die de aanval zoekt. Hopelijk kunnen we snel een goal maken. Blijft dat uit, wordt het toch altijd moeilijker."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws