Clement houdt spelers Club Brugge scherp: “Records na de titel wel tellen”

Clement houdt spelers Club Brugge scherp: “Records na de titel wel tellen”

Gepubliceerd: zaterdag 17 april 2021 om 12:45za 17-04-2021 om 12:45

Club Brugge heeft een flinke voorsprong opgebouwd in de Jupiler Pro League, maar coach Philippe Clement houdt zijn manschappen scherp. Tegenover Het Laatste Nieuws maakt de oefenmeester duidelijk dat Blauw-Zwart niet mag verslappen.

Club Brugge start in het slechtste scenario sowieso met een recordvoorsprong van zeven punten aan Play-Off 1. "Voor mij is er geen verschil of we nu 16 of 2 punten voorstaan", begint Clement. "Ik duld geen verslapping. Als ik dat zie, dan treed ik op. Met records ben je overigens niets. Je kan er tien breken, maar geen kampioen worden. Nadien zullen we wel tellen hoeveel records we gebroken hebben."

Club Brugge en Clement gaan niet beginnen rekenen. "Het beste uit elke dag halen. Dat is waar we mee bezig zijn. Als je begint te rekenen en denken, dan verslap je. Of dat niet menselijk is? Jawel, maar je moet jezelf belonen voor wat je elke dag doet. Toppers zoals Cristiano Ronaldo, die willen ook van Moeskroen winnen. Die willen alles winnen, of ze zijn er doodziek van. Of het nu tegen AC Milan, Club Brugge of tegen Sassuolo is..."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Heeft Clement hier gelijk?

Ja
96%
Nee
4%
(81 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws