Van den Brom looft tweede viool Dessers (Genk): Een voorbeeldige instelling

Van den Brom looft tweede viool Dessers (Genk): "Een voorbeeldige instelling"

Gepubliceerd: zaterdag 17 april 2021 om 09:30za 17-04-2021 om 09:30

KRC Genk hoopt tegen Royal Antwerp FC de reguliere competitie in stijl af te sluiten, zodat de Limburgers als nummer twee de Play-Offs kunnen aanvatten. Paul Onuachu was al zéér belangrijk, maar John van den Brom looft ook de mentaliteit  van back-up Cyriel Dessers.

In het tussenseizoen kwam Dessers voor vier miljoen euro over van Heracles Almelo. Ondanks zijn bankzittersstatuut bij Genk is van den Brom tevreden over de 26-jarige spits. "Ik ben dolblij dat Cyriel Dessers met zijn vijf goals in de oefenmatch tegen Westerlo bewees dat hij klaarstaat als we hem nodig hebben. Die prestatie zegt alles over zijn voorbeeldige instelling", aldus van den Brom in Het Belang van Limburg.

Met Onuachu – die al 27 keer raak trof voor Genk – is de concurrentie voor Dessers echter moordend. "Maar de cijfers van Paul zijn natuurlijk uniek, hij behoort tot de besten in Europa. Toch houdt hij de voetjes op de grond. Het is en blijft een eenvoudige jongen, ik heb in mijn carrière nooit eerder zo'n lieve spits gezien."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Heeft Dessers nog toekomst bij KRC Genk?

Ja
64%
Nee
36%
(368 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws