Spelers Club Brugge, Genk en Antwerp moeten vrezen voor schorsing in Play-Off 1

Spelers Club Brugge, Genk en Antwerp moeten vrezen voor schorsing in Play-Off 1

16-04-2021 21:00 Laatste update: 17-04-2021 20:44
3

Dit weekend staat de laatste speeldag van de reguliere competitie van de Jupiler Pro League op het programma. Een belangrijke partij in het kader van de Play-Offs. Al dreigen enkele spelers de eerste speeldag van Play-Off 1 ook te gaan missen.

Zo zijn er op de laatste speeldag nog enkele spelers die moeten uitkijken voor een gele kaart. In totaal staan er maar liefst 43 spelers in de Jupiler Pro League met vier gele kaarten achter hun naam. Als zij een vijfde karton pakken, missen ze ook de eerste speeldag van de Play-Offs. Dus ook voor Play-Off 1, waar er amper zes partijen in worden gespeeld dit seizoen.

Bij Club Brugge zijn er met Clinton Mata, Odilon Kossounou, Eduard Sobol en Noa Lang maar liefst vier spelers die moeten uitkijken. Als zij tegen Royal Excel Moeskroen geboekt worden, moeten ze ook de eerste speeldag in Play-Off 1 missen.

Ook bij KRC Genk zijn enkele basispionnen in gevaar. Meer bepaald Kristian Thorstvedt, Pavel Hrosovsky, Bryan Heynen en Paul Onuachu zullen toch niet helemaal voluit kunnen gaan. Bij Royal Antwerp FC is dat voor Jordan Lukaku en Dylan Batubinsiki het geval. Opvallend: bij RSC Anderlecht en KV Oostende moet niemand vrezen voor een eventuele schorsing.