OFFICIEEL: RFC Liège gaat aan de haal met voormalige topschutter van JPL

OFFICIEEL: RFC Liège gaat aan de haal met voormalige topschutter van JPL

16-04-2021 15:14

Jeremy Perbet is 36 jaar en al een tijdje actief in de Belgische hoogste klasse. De Franse spits wist zich tot tweemaal toe tot topschutter van de Jupiler Pro League te kronen. Perbet was actief bij de reserven van Oud-Heverlee Leuven maar kiest voor een avontuur in de eerste amateurklasse bij RFC Luik.

Luik kondigde de transfer van Perbet vrijdagmiddag aan op de website van de club. "De Royal Football Club Liégeois is verheugd en trots om de komst van Jérémy Perbet in Rocourt aan te kondigen. Met deze belangrijke komst toont de RFCL duidelijk zijn ambities en zet hij zijn werk voort om een ​​high-performance team op te bouwen voor het volgende seizoen", liet Luik weten op haar website. De Franse aanvaller tekent er voor twee seizoenen.

Jérémy Perbet was twee keer topscorer in de Pro League, in 2012 en 2016. In totaal scoorde hij 110 doelpunten in 245 wedstrijden in de elite van het Belgische voetbal voor Lokeren, KV Kortrijk, Club Brugge, KAA Gent, Bergen en vooral Charleroi. Perbet heeft ook buitenlandse ervaring met onder meer een avnontuur in Villareal waar hij 22 doelpunten scoorde in 44 wedstrijden en in Istanbul Basaksehir.