Toch mogen we de hoop niet opgeven want in voetbal kan alles

"Toch mogen we de hoop niet opgeven want in voetbal kan alles"

Gepubliceerd: vrijdag 16 april 2021 om 15:38vr 16-04-2021 om 15:38

KV Oostende strijdt op de laatste speeldag nog voor een plaats in Play Off 1. De Kustboys moeten daarvoor eerst winnen tegen Cercle Brugge en hopen op verlies van RSC Anderlecht op het veld van Sint Truiden VV. Anton Tanghe blijft erin geloven maar focust zich eerst op hun eigen wedstrijd.

3 punten bedraagt de kloof tussen KV Oostende en RSC Anderlecht. Omdat Oostende een wedstrijd meer gewonnen heeft, kunnen ze nog steeds kans maken op de vierde positie. Daarvoor moet het eerst voorbij Cercle Brugge raken én hopen op winst van STVV tegen RSC Anderlecht. 

Anton Tanghe die vorige week nog positief testte op het coronavirus blikt vooruit naar de ontknoping van het seizoen. "Het zal heel moeilijk worden, Anderlecht speelt beter en beter en STVV is niet aan hun beste seizoen bezig. Toch mogen we de hoop niet opgeven want in voetbal kan alles. We moeten vooral focussen op onze eigen wedstrijd want deze moet ook gewonnen worden. Niet alleen om de kans op Play Off 1 levend te houden, maar ook om een goede uitgangspositie voor Play Off 2 vast te krijgen", aldus Tanghe op de website van KV Oostende.

Tanghe ondertekende vorig seizoen een contract voor drie jaar en denkt totaal niet aan een vertrek. "Ik heb vorig jaar een driejarig contract getekend bij KV Oostende en ik zou het bijna dom vinden om al na één seizoen te vertrekken. Zeker omdat dit mijn eerste seizoen op het hoogste niveau was. Bovendien voel ik me goed in deze jonge groep én krijg ik hier het vertrouwen", liet Tanghe weten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws