Alderweireld is niet de enige die problemen heeft met Mourinho, ook Pogba

Alderweireld is niet de enige die problemen heeft met Mourinho, ook Pogba

16-04-2021 15:04
2

José Mourinho heeft een fantastisch palmares, bij elke ploeg waar hij gaat boekt hij succes. Momenteel is de Portugese trainer aan de slag bij Tottenham Hotspur en is het nog steeds wachten op de eerste prijs. Mourinho rekent daarin niet meer op Toby Alderweireld zo blijkt. De landgenoot schommelt tussen de bank en de tribune en komt amper aan spelen toe. Een typische actie van Mourinho zo blijkt.

Toby Alderweireld stond in het eerste seizoen onder José Mourinho meestal in de basis, het was zelfs zo dat Mourinho hamerde bij het bestuur om het contract van Alderweireld te verlengen. Dit seizoen is de centrale verdediger uit de gratie van The Special One gevallen zo blijkt. Maar hij is lang niet de enige, ook Romelu Lukaku kende problemen met Mourinho en ook Paul Pogba. De Fransman deelde vrijdag zijn kijk op zijn relatie met Mourinho.

Pogba gaf in een interview met Sky Sports aan hoe hij terug kijkt op die periode. "Ik had ooit een geweldige relatie met José", vertelt Pogba nu over die periode in een interview met Sky Sports . "Iedereen kon dat zien, maar van de ene op de andere dag veranderde alles. Ik weet nog altijd niet goed waarom."

Afgelopen weekend won Manchester United op het veld van Tottenham Hotspur. Achteraf nam Mourinho weer de hoofdrol op zich op de persconferentie na de wedstrijd door Ole Gunnar Solksjaer te bekritiseren. Pogba weet dat dat een typisch Mourinho-spelletje is. "Ach, wij hebben het resultaat behaald dat we wilden", zegt Pogba. "Wij wonnen, José verloor en dan vindt hij het per se nodig om over iets anders dan de wedstrijd (Solskjaers vader, ,red.) te praten. Zo zit hij in elkaar. Het is very Mourinho. We kennen hem en we weten dat hij het zo graag heeft. Wij hebben zijn psychologsche oorlogsvoering niet nodig. We concentreren ons op onszelf", aldus een tevreden Pogba.