Play Sports-abonnees hoeven zondag geen enkele JPL-wedstrijd te missen

Play Sports-abonnees hoeven zondag geen enkele JPL-wedstrijd te missen

15-04-2021 19:04

Zondag worden er zeven wedstrijden van de Jupiler Pro League op hetzelfde ogenblik afgewerkt. Ze gaan allemaal van start om 18uur. Play-Sports weet dat echte fans niets willen missen en het kanaal heeft er dan ook voor gekozen om alle zondagswedstrijden uit te zenden. Er wordt ook een multilive voorzien.  

Op dat multilive kanaal zal je van alle wedstrijden tegelijk op de hoogte worden gehouden. Zo zal je kunnen zien wat K. Beerschot V.A doet op het veld van Standard. Of Moeskroen kan stunten tegen Club Brugge. Wie er aan het langste eind trekt in het duel tussen KV Kortrijk en KV Mechelen. En of Waasland-Beveren zijn laatste strohalm kan grijpen tegen Oud-Heverlee Leuven.

RSC Anderlecht gaat dan weer op het veld van STVV op zoek naar Play-Off 1 zekerheid. SV Zulte Waregem en KAA Gent strijden tegen elkaar voor een Play-Off 2 ticket. KV Oostende zal dan weer proberen de drie punten te pakken tegen het geredde Cercle Brugge.

Zaterdag worden er ook al twee partijen afgewerkt. Sporting Charleroi ontvangt KAS Eupen. En met Royal Antwerp FC tegen KRC Genk krijgen we al een voorsmaakje van Play-Off 1 te zien.