Bakkali over het project van Anderlecht: Anderlecht moet jongeren kunnen houden

Bakkali over het project van Anderlecht: "Anderlecht moet jongeren kunnen houden"

15-04-2021 14:06
5

Zakaria Bakkali is op uitleenbasis aan de slag bij Beerschot. Na een mindere passage bij Anderlecht wil Bakkali toch nog graag zijn oude niveau oppikken. De vleugelspeler heeft nog een contract tot 2022 bij Anderlecht maar hij weet niet of hij daar zal blijven.

Zakaria Bakkali werd met veel tromgeroffel binnen gehaald bij RSC Anderlecht, maar overtuigen deed de kleine dribbelaar nog niet. Tot overmaat van ramp stuurde Anderlecht hem naar de B-kern. Tot Beerschot aan kwam kloppen om hem terug op te vissen. Wat er precies fout gelopen is voor Bakkali bij Anderlecht is voor hem ook nog onduidelijk. "Toen Kompany naar Anderlecht kwam, was ik ontzettend gemotiveerd om me te laten zien. Maar dat ik in de wedstrijd tegen Club Brugge bij de rust werd gewisseld, was een mentale klap. Waarom ik even later werd teruggezet naar de B-kern? Ik denk eigenlijk dat niemand écht weet waarom. Als je het wil weten, zal je het aan Kompany moeten vragen", aldus Bakkali in Het Nieuwsblad.

Het project van RSC Anderlecht is in volle ontwikkeling. Dat ziet ook Bakkali, hij vindt het een goed project maar ziet één valkuil. "Wat ik vind van het project? Het is mooi, maar Anderlecht moet zijn jongeren kunnen houden. Jonge gasten vertrekken ooit en zo is het moeilijk om een ploeg te vormen. Hoelang voetballen de spelers van Club al samen?", zei Bakkali.

De Belgisch-Marrokaanse winger heeft geen rancunes tegen Anderlecht. "Ik heb voor alle duidelijkheid niks tegen Anderlecht. Eén of twee personen hebben mij teleurgesteld, maar niet iedereen. Ik kom nog met veel mensen goed overeen, met Trebel, El Hadj, Lokonga", aldus Bakkali.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie