Goots ziet hommeles bij Antwerp: Typisch, dat maakt de club zo sterk

Goots ziet hommeles bij Antwerp: "Typisch, dat maakt de club zo sterk"

15-04-2021 11:00
2

Antwerp heeft zich geplaatst voor Play-Off 1, maar in de bestuurskamer gaat het minder goed. Teammanager Frédéric Leidgens, een vertrouweling van Luciano D'Onofrio, werd deze week bedankt voor bewezen diensten. Patrick Goots hoopt dat er snel duidelijkheid komt. 

"Het is al een tijdje bezig, ik denk niet dat er veel van gelogen is", vertelt Goots bij ATV. "Het is nu aan voorzitter Paul Gheysens moet nu de juiste conclusies trekken. Of Antwerp zonder D'Onofrio kan? Hij heeft veel neergezet op korte tijd, maar het moet mogelijk zijn om hem te vervangen. Er zijn managers genoeg die spelers kunnen aanbrengen en binnen Antwerp zit er genoeg knowhow om spelers aan te trekken."

Goots weet dat zo'n conflict heel gewoon is bij Antwerp. "Bij Antwerp moet er af en toe iets gebeuren, een conflictje. Dat is typisch Antwerp, het maakt de club ook zo sterk. Deze storm zal binnen een paar weken gaan liggen en dan gaat het weer vlot. Dan komt er weer een nederlaag en steekt er opnieuw een storm op. Typisch Antwerp", glimlacht de ex-aanvaller.