'Bayern sorteert voor op Flick-vertrek: Leipzig vraagt miljoenen voor Nagelsmann'

'Bayern sorteert voor op Flick-vertrek: Leipzig vraagt miljoenen voor Nagelsmann'

Gepubliceerd: donderdag 15 april 2021 om 08:24do 15-04-2021 om 08:24

Julian Nagelsmann is in beeld om de nieuwe trainer van Bayern München te worden. Hansi Flick zou in onmin leven met technisch directeur Hasan Salihamidzic en daardoor zou er ruimte kunnen komen voor de trainer van RB Leipzig.

Flick en Salihamidzic zijn het niet eens over de te varen koers bij Bayern en na afloop van het verloren tweeluik tegen Paris Saint-Germain in de Champions League was de trainer al cryptisch over een naderend vertrek. Tel daarbij op dat hij genoemd wordt bij de Duitse voetbalbond als opvolger van Joachim Löw bij Die Mannschaft en dus lijkt de kans groot dat Der Rekordmeister volgend seizoen een nieuwe trainer heeft.

Volgens het Duitse Sport1 zou dat Nagelsmann moeten worden. De 'laptoptrainer' van Leipzig staat er goed op in het internationale topvoetbal en zou zelf ook nog wel eens trainer willen worden in München. Die Roten Bullen willen daar echter een stokje voor steken en hebben besloten dat hij voor een bedrag tussen de vijftien en twintig miljoen euro mag vertrekken. Dat zou de duurste trainerstransfer in de Bundesliga ooit betekenen.

Nagelsmann heeft nog een contract tot medio 2023 in Leipzig. Eerder was hij al trainer bij Hoffenheim.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws