Courtois schittert weer bij Real Madrid: We hebben veel afgezien

Courtois schittert weer bij Real Madrid: "We hebben veel afgezien"

Gepubliceerd: donderdag 15 april 2021 om 07:30do 15-04-2021 om 07:30

Thibaut Courtois hield woensdag een clean sheet bij Real Madrid tegen Liverpool (0-0). Makkelijk was dat niet, want de Engelsen bleven maar komen. Courtois zorgde echter dat Real naar de halve finales gaat in de Champions League

"Ons plannetje werkte in het begin niet echt", reageerde Courtois voor de camera's. "We hebben te veel afgezien in het begin. Je weet natuurlijk dat het altijd moeilijk is om te komen spelen op Anfield en dus mogen we blij zijn dat er vandaag geen fans zaten."

"We weten zelf ook dat het niet onze beste match was", vervolgt hij. "Liverpool had veel kansen in het begin en ik doe een aantal goede reddingen. Maar vergeet niet dat we al twee zware matchen op korte tijd hebben gespeeld. Thuis tegen Liverpool en tegen Barcelona."

Nu moet Chelsea het volgende slachtoffer worden. "Real Madrid is een team dat er altijd staat op grote momenten. In de halve finales staan we nu tegen Chelsea. Dat is leuk voor mij. Ik ken er nog veel mensen en het is altijd leuk om dan terug te keren, maar ik hoop natuurlijk wel dat wij kunnen winnen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws