Van Dijk 'moet niet bezig zijn met EK': 'Nog veel mooie dingen doen in carrière'

Van Dijk 'moet niet bezig zijn met EK': 'Nog veel mooie dingen doen in carrière'

Gepubliceerd: woensdag 14 april 2021 om 21:45wo 14-04-2021 om 21:45

Khalid Boulahrouz vindt dat Virgil van Dijk vooral aan zichzelf moet denken tijdens zijn revalidatie en niet teveel bezig moet zijn met het EK van aankomende zomer. De voormalig verdediger stelt dat het missen van het Europees Kampioenschap niet het einde van de wereld is voor de Liverpool-verdediger.

"Ik denk niet dat hij bezig moet zijn met het EK", vertelt Boulahrouz aan tafel bij Ziggo Sport. "Hij moet zichzelf die druk niet opleggen. Zijn carrière duurt langer dan het EK. Tuurlijk zo'n toernooi is geweldig, maar hij moet nog heel veel mooie dingen gaan doen in zijn carrière."

Boulahrouz vindt het lastig om te zeggen hoe Van Dijk er op dit moment voorstaat. De Liverpool-verdediger deelt regelmatig video's via social media, waarop te zien is hoe hij aan zijn revalidatie werkt. Of het genoeg gaat zijn om erbij te zijn op het EK, blijft afwachten. "Hij moet eerst gaan kijken: oké, red ik het om op tijd fit te worden? En hoe ver ben ik wanneer ik het veld weer op mag? Dan moet hij gaan kijken of het te overwegen is. Maar ik zou niet bezig zijn met het EK", sluit Boulahrouz af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws