'Herkozen Perez wil niet van zomers vertrek van Hazard bij Real Madrid weten'

'Herkozen Perez wil niet van zomers vertrek van Hazard bij Real Madrid weten'

14-04-2021 11:59
1

Real Madrid is niet van plan om vroegtijdig afscheid te nemen van Eden Hazard. Ondanks het vele blessureleed bij de Rode Duivel is de herkozen voorzitter Florentino Perez er nog steeds van overtuigd dat de monsteraanwinst nog van waarde kan zijn.

Bijna twee jaar na zijn transfer naar Real Madrid blijft iedereen op zijn honger zitten over de prestaties van Hazard in het maagdelijk wit. Onze landgenoot sukkelde van het ene letsel in het andere, waardoor hij eigenlijk nooit een behoorlijke reeks wedstrijden aan elkaar kon knopen. De voorbije dagen doken enkele geruchten over een zomers vertrek de kop op, maar volgens France Football is daar niets van aan.

Voorzitter Perez weigert het geloof in Hazard namelijk te verliezen. Hoewel een mogelijke verhuis fondsen zou vrijmaken voor de aanwerving van toptargets als Kylian Mbappé en/of Erling Haaland, zet Real haar ongelukkige dribbelaar niet op de transferlijst. Momenteel zou Hazard overigens opnieuw fit zijn. Hij traint weer mee met de groep, al behoort hij niet tot de selectie voor het Champions-League-duel met Liverpool FC.

No Poll