UPDATE: Eleven biedt alle wedstrijden gratis aan na klachten van fans

UPDATE: Eleven biedt alle wedstrijden gratis aan na klachten van fans

13-04-2021 17:14 Laatste update: 14-04-2021 15:15
9

Zondag staan er maar liefst zeven wedstrijden op het programma voor de laatste speeldag van de Jupiler Pro League. Rechtenhouder Eleven biedt een multilive aan waarbij je de hoogtepunten van elke wedstrijd kan meepikken.

Deze zondag trappen om 18:00 zeven wedstrijden af in onze hoogste voetbalklasse. Voor wie zoveel mogelijk fases uit al die wedstrijden wil meekrijgen, zendt Eleven een multilive uit. Daarnaast kunnen klanten van Telenet, Proximus en Orange er ook STVV-Anderlecht en Standard-Beerschot integraal bekijken.

Het Nieuwsblad laat weten dat kijkers die bij Proximus zitten iedere wedstrijd volledig kunnen bekijken. Het telecombedrijf maakt namelijk naast het aanbod van Eleven nog vijf sportkanalen vrij. Klanten van Telenet kunnen drie extra wedstrijden integraal bekijken naast het aanbod van Eleven. Enkel Zulte Waregem-AA Gent en KV Kortrijk-KV Mechelen zijn er niet te zien. Orange beperkt het aanbod tot de eigenvoetbalkanalen van Eleven.

Voor zij die hun favoriete club niet van begin tot einde kunnen volgen, biedt Eleven elke wedstrijd voor streaming aan via zijn All Acces-maandpas.

Update: Eleven meldt dat het zijn aanbod van voetbalwedstrijden op de slotspeeldag van de reguliere competitie in de Jupiler Pro League heeft aangepast. Er zal nog steeds een multilive uitgezonden worden op de eigen kanalen op TV, maar na klachten van de fans zal Eleven de overige wedstrijden zondag ook gratis aanbieden op de website en de app.

Programma
Zaterdag
Charleroi - Eupen 18.30 uur
Antwerp - Genk 20.45 uur

Zondag, 18 uur
STVV - Anderlecht
Standard - Beerschot
Club Brugge - Moeskroen
Zulte Waregem - AA Gent
KV Oostende - Cercle Brugge
OH Leuven - Waasland-Beveren
KV Kortrijk - KV Mechelen