Pro League maakt negen 'Mannen van de Match' bekend: aanvallers blinken uit

Pro League maakt negen 'Mannen van de Match' bekend: aanvallers blinken uit

13-04-2021 11:43
2

De voorlaatste speeldag van de reguliere competitie is achter de kiezen, nog één weekend te gaan vooraleer het doek valt in aanloop naar de Play-Offs. De voorbije wedstrijden vlogen de doelpunten vlotjes binnen. Geen wonder dat de aanvallers domineren als 'Man van de Match'.

De Pro League heeft dinsdagochtend de negen verschillende uitblinkers bekend gemaakt van de 33e speelronde. Enkele spitsen van grote clubs mogen zich verwachten aan een fles champagne. Zo trof Dieumerci Mbokani twee keer raak voor Royal Antwerp FC, terwijl Lukas Nmecha van goudwaarde was bij RSC Anderlecht. Ook Iké Ugbo (twee stuks voor Cercle Brugge) en Michael Frey (een hattrick voor Waasland-Beveren) ontbonden hun duivels. 

Het hoeven echter niet altijd pure spitsen te zijn die het mooie weer maken. In dienst van KV Mechelen was Nikola Storm een ware gesel voor de defensie van Zulte Waregem. Arthur Theate bleef overeind met KV Oostende bij K. Beerschot V.A.. Vanuit het middenveld leidden Selim Amallah (Standard), Bryan Heynen (KRC Genk) en Roman Bezus (KAA Gent) hun medemaats dan weer naar eenvoudige overwinningen.