Breaking news

Manchester City verovert zevende landstitel door verlies Manchester United

D'Onofrio verdient erkenning, maar nu houdt hij Antwerp in de greep

"D'Onofrio verdient erkenning, maar nu houdt hij Antwerp in de greep"

Gepubliceerd: dinsdag 13 april 2021 om 07:30di 13-04-2021 om 07:30

Laatste update: dinsdag 13 april 2021 om 07:36di 13-04-2021 om 07:36

Antwerp heeft zich kunnen plaatsen voor Play-Off 1. Een knappe prestatie, zeker omdat het rommelt in de bestuurskamer. Peter Vandenbempt geeft aan dat voorzitter Paul Gheysens en technisch directeur Luciano D'Onofrio op ramkoers liggen. 

"D'Onofrio verdient veel erkenning voor de manier waarop hij Antwerp op korte tijd naar de top van ons voetbal heeft gebracht, maar nu houdt hij de club in zijn greep", stelt Vandenbempt bij Sporza"Hij heeft een paar luitenanten geplaatst in de club zoals teammanager Frédéric Leidgens, die er tijdens de winterstop voor gezorgd zou hebben dat een paar spelers tegen het advies van de club in op reis zijn geweest en daardoor in quarantaine moesten."

Gheysens moet nu een moeilijke beslissing nemen. "Het is een onwerkbare situatie. Gheysens staat daar nu en moet een keuze maken. Ook de supporters hebben zich geroerd met een open brief en vragen Gheysens om op te treden. De club wil vooruit. Ik ben benieuwd welke kant het zal uitgaan."

Gazet Van Antwerpen schreef vorige week nog een vernietigend artikel over het bestuur. "Er is binnen de club grote onvrede dat het op dit moment naar buiten is gekomen", aldus Vandenbempt. "Gheysens heeft lang gedacht dat het zichzelf zou oplossen. Maar als ik dit allemaal lees, dan is het bijna een mirakel dat Antwerp zo goed heeft gepresteerd dit seizoen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Op welke plaats eindigt Antwerp in play-Off 1?

Eerste
4%
Tweede
40%
Derde
33%
Vierde
23%
(609 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws