Vanhaezebrouck heeft grote lof voor JPL-coach: Zullen veel clubs interesse tonen

Vanhaezebrouck heeft grote lof voor JPL-coach: "Zullen veel clubs interesse tonen"

12-04-2021 20:30
6

Voor Karim Belhocine zit het verhaal bij Sporting Charleroi er mogelijk op na een nieuwe nederlaag in de competitie. De Carolo's zijn helemaal naar beneden gedonderd in het klassement en dat lijkt Belhocine de kop te gaan kosten. Hein Vanhaezebrouck vreest niet voor zijn concullega.

Belhocine lijkt de bui al te voelen hangen en maakt zich al op voor een mogelijk ontslag. Ook Hein Vanhaezebrouck beseft dat een ontslag in de lucht hangt, maar vreest helemaal niet voor de verdere carrière van zijn voormalige assistent.

Volgens Vanhaezebrouck zal Belhocine namelijk snel weer een nieuwe club vinden. "Als Charleroi beslist om niet verder te gaan met Belhocine, dan verwacht ik dat er veel clubs interesse zullen tonen. Hij zal de nodige aanbiedingen krijgen", geeft Vanhaezebrouck aan bij La Dernière Heure.

Het duo werkte in het verleden nog samen bij onder andere KV Kortrijk en RSC Anderlecht. Voor Belhocine was zijn avontuur bij Sporting Charleroi ook zijn eerste échte kans als hoofdtrainer. Vorig seizoen wist Belhocine nog te imponeren met de Carolo's, maar dit seizoen staat Charleroi ondanks een sterk begin pas op de twaalfde plek in de stand.