Breaking news

3e titel van De Bruyne brengt hem één dichter bij recordhouder Kompany

Butez blijft op bank van Antwerp gekluisterd, doelman moet gissen naar reden

Butez blijft op bank van Antwerp gekluisterd, doelman moet gissen naar reden

Gepubliceerd: maandag 12 april 2021 om 18:52ma 12-04-2021 om 18:52

Royal Antwerp FC zocht na het vertrek van Sinan Bolat een nieuwe doelman en hoopte dat probleem opgelost te hebben met Jean Butez. De doelman werd na een moeilijk begin ook volwaardig basispion, maar lijkt die plek verloren te hebben na zijn blessure.

Butez raakte na zijn doorbraak geblesseerd en was weken out bij Antwerp. Het zorgde daarop voor een doelmannenprobleem met de twijfelachtige Alireza Beiranvand en Ortwin De Wolf. Butez is inmiddels terug, maar raakt toch niet in de basiself. Zo blijft Frank Vercauteren De Wolf verkiezen boven Butez. De doelman begint echter niet te twijfelen aan eigen kunnen.

"De coach sprak met mij na mijn blessure en liet weten dat hij mij speelkansen zou geven in de twee komende oefenmatchen. Dat gebeurde. Nadien kreeg ik niet meer nieuws, maar ik heb ook niets gevraagd. Dat De Wolf de voorkeur krijgt? Ik heb zo een situatie al meegemaakt bij Moeskroen, waar Werner en Bailly toen voor mij stonden in de rangorde", gaf hij aan bij La Dernière Heure.

Butez speelde dit seizoen 23 partijen voor The Great Old. Daarin slikte hij 28 tegendoelpunten en hield Butez vier keer de nul. De Wolf speelde tot dusver negen partijen voor Antwerp, slikte negentien tegendoelpunten en hield twee keer de nul.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws