Blessin hoopvol voor Play-Off 1: We moeten niet naar Anderlecht kijken

Blessin hoopvol voor Play-Off 1: "We moeten niet naar Anderlecht kijken"

12-04-2021 17:37
8

KV Oostende kan zich op de laatste speeldag van de reguliere competitie nog verzekeren van een Play-Off 1-ticket. Alexander Blessin weet dat zijn ploeg moet winnen tegen Cercle Brugge om die klus te klaren. Blessin vindt het belangrijk om te focussen op zijn KVO en dus niet op andere ploegen.

Na de 1-2 overwinning op het Kiel tegen Beerschot van zondag maken de Kustboys nog kans op een plaats in de top vier. Het moet daarvoor zondag wel nog winnen tegen Cercle Brugge en hopen dat Anderlecht of Antwerp een steek laat vallen.

“Het is niet ons doel om altijd naar Anderlecht te kijken. Voor mij was het belangrijk om een ander gezicht te laten zien dan in de wedstrijd tegen Waasland-Beveren”, aldus de trainer van KVO.

"We hebben wat geluk nodig en moeten zondag winnen", liet Blessin optekenen na de wedstrijd tegen Beerschot. "Cercle Brugge is aan een goede reeks bezig, maar we spelen thuis. De andere teams moeten ook hun punten nog pakken en hopelijk kunnen wij wat druk op hun schouders leggen."