UPDATE: Real Madrid reist zonder Hazard af naar LIverpool

UPDATE: Real Madrid reist zonder Hazard af naar LIverpool

12-04-2021 14:55 Laatste update: 15:55
9

Eden Hazard reist niet mee naar Liverpool voor de Champions-League wedstrijd. De Rode Duivel sukkelt nog altijd met een blessure. Hij voegt zich verder bij de dure ziekenboeg van Real, dat meldt de Real Madrid-insider Diaz.

Eden Hazard blijft sukkelen met zijn blessure. Afgelopen week stond hij terug op het trainingsveld en leek hij zelfs even klaar voor een wederoptreden, maar nadat hij naast de selectie viel was duidelijk dat hij nog niet klaar is voor het grote werk. De Rode Duivel voegt zich ook niet bij het team dat een 3-1 voorsprong verdedigt in Liverpool. Hij blijft verder werken aan zijn revalidatie in Madrid.

Daarmee voegt Hazard zich bij een dure ziekenboeg. Ook Ramos, Carvajal, Lucas Vázquez en Varane kunnen niet mee afreizen. 

Update: Real Madrid heeft ondertussen bekendgemaakt welke spelers afreizen naar Engeland. Zoals verwacht zit Eden Hazard niet in de selectie. Thibaut Courtois houdt de Belgische eer hoog in de selectie van Real Madrid, die in totaal uit 21 spelers bestaat. Sergio Ramos ontbreekt door een spierblessure.