'Barcelona weigert woede-uitbarsting van Koeman na verloren Clásico te steunen'

'Barcelona weigert woede-uitbarsting van Koeman na verloren Clásico te steunen'

Gepubliceerd: maandag 12 april 2021 om 15:45ma 12-04-2021 om 15:45

FC Barcelona-trainer Ronald Koeman staat alleen in zijn woede en ontgoocheling over de arbitrage bij de verloren Clásico tegen Real Madrid (2-1). Volgens Spaanse media deelt de clubleiding de kritiek niet.

Koeman vindt dat scheidsrechter Jesús Gil Manzano en de VAR een honderd procent penalty hebben gemist bij een duel tussen Ferland Mendy en Martin Braithwaite. "Die penalty was clarísimo, overduidelijk", foeterde de Barça-trainer na afloop. "Iedereen heeft dit gezien. Als je kijkt naar hoe Martin valt, dat kan niet anders dan een overtreding zijn. Ik begrijp niet waarom er überhaupt een VAR is in Spanje."

Even later verloor Koeman zijn geduld voor de camera van Movistar en besloot hij weg te lopen bij het interview. Zondagochtend meldde hij zich Twitter, waar hij herhaalde dat Barça is benadeeld door de arbitrage. Het in Madrid gestationeerde Marca merkt op dat het niet de eerste keer is dat Koeman gefrustreerd is over de prestaties van de scheidsrechters in Spanje. Ook na de vorige Clásico haalde hij uit.

Het Catalaanse programma Què T'hi Jugues van radiostadion Cadena SER meldt dat uithaal van Koeman opvallend genoeg géén steun vindt bij de Barça-leiding. Zij vinden dat Koeman in de spiegel moet kijken en zijn energie moet steken in de spelersgroep, die voor de tweede keer dit seizoen naast de punt greep in El Clásico.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws