Engeland in de ban van coronaschandaal Leicester City, manager Rodgers furieus

Engeland in de ban van coronaschandaal Leicester City, manager Rodgers furieus

Gepubliceerd: maandag 12 april 2021 om 14:50ma 12-04-2021 om 14:50

Engeland is in de ban van een coronaschandaal bij Leicester City. James Maddison, Hamza Choudhury en Ayoze Pérez waren vorige week bij een coronafeestje, tot verbijstering van Brendan Rodgers. De manager liet het drietal buiten de selectie voor het verloren uitduel met West Ham United.

Maddison, Choudhury, Pérez en de geblesseerde Harvey Barnes grepen na de nederlaag tegen Manchester City (2-0) naar de fles en bezochten een huisfeestje. Ook in Engeland is dat vanwege de coronamaatregelen niet toegestaan. Volgens The Sun ontvingen de vier Leicester-spelers laat op de avond een berichtje van Rodgers, die furieus was en hen verzocht naar huis te gaan.

In plaats van naar Rodgers te luisteren, besloten Maddison, Choudhury, Pérez, Barnes en veertien andere feestgangers het licht uit te doen, zodat het leek dat er niemand meer thuis was. In de tussentijd stapte het Leicester-kwartet in de auto om het feest voort te zetten in het huis van Choudhury, vijftig kilometer verderop.

Rodgers besloot zijn spelers niet op te nemen in de selectie voor de belangrijke wedstrijd tegen concurrent West Ham United (3-2 verlies). "Ik wilde een professionele standaard creëren toen ik hier kwam, zowel op als naast het veld", reageert Rodgers met ingehouden woede. "Die standaard is bij lange na niet gehaald, helemaal nu we in de beslissende fase van het seizoen zitten." Een boete kreeg het Leicester-viertal niet van Rodgers. "Dat is een druppel op een gloeiende plaat."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws