De Boeck lacht met reactie van Sambi Lokonga: Een beetje triestig

De Boeck lacht met reactie van Sambi Lokonga: "Een beetje triestig"

Gepubliceerd: maandag 12 april 2021 om 12:30ma 12-04-2021 om 12:30

Laatste update: maandag 12 april 2021 om 12:35ma 12-04-2021 om 12:35

Albert Sambi Lokonga legde Anderlecht - Club Brugge in een beslissende plooi met de winning goal. Haalde hij motivatie uit een krantenartikel? Glen De Boeck veegde hem vrijdag nog de mantel uit in Het Nieuwsblad. 

De Boeck vertelde vrijdag onder meer dat hij ontgoocheld was in Sambi Lokonga en Mats Rits (Club Brugge) een veel betere optie vond voor de Rode Duivels. Het artikel werd gedeeld door Stijn Francis, de makelaar van Sambi Lokonga. Misschien heeft dat de middenvelder van Anderlecht wel geïnspireerd, want na de goal legde hij een vinger op zijn lippen.

"Wat ik van de reactie van Sambi Lokonga vond na zijn goal tegen Club Brugge? Ik vond het eerlijk gezegd een beetje grappig", geeft De Boeck opnieuw aan bij Het Nieuwsblad. "Tot de zeventigste minuut speelde hij geen goeie wedstrijd. Zijn schot vliegt twee meter van de paal. Als Mignolet zich niet verkijkt, gaat die bal niet binnen en hebben we het vandaag niet eens over Lokonga."

De Boeck blijft sowieso achter zijn uitspraken staan. "Iemand zal hem wel op dat artikel gewezen hebben, maar ik vind het een beetje triestig als je je motivatie moet halen uit een stuk in de krant. Je moet je motivatie uit jezelf halen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Zou Sambi zijn plek verdienen in de EK-selectie?

Ja, als de huidige geblesseerden niet tijdig klaar geraken
52%
Ja, zelfs zonder geblesseerden
13%
Nee
35%
(209 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws