De Boeck lacht met reactie van Sambi Lokonga: Een beetje triestig

De Boeck lacht met reactie van Sambi Lokonga: "Een beetje triestig"

12-04-2021 12:30 Laatste update: 12:35
45

Albert Sambi Lokonga legde Anderlecht - Club Brugge in een beslissende plooi met de winning goal. Haalde hij motivatie uit een krantenartikel? Glen De Boeck veegde hem vrijdag nog de mantel uit in Het Nieuwsblad. 

De Boeck vertelde vrijdag onder meer dat hij ontgoocheld was in Sambi Lokonga en Mats Rits (Club Brugge) een veel betere optie vond voor de Rode Duivels. Het artikel werd gedeeld door Stijn Francis, de makelaar van Sambi Lokonga. Misschien heeft dat de middenvelder van Anderlecht wel geïnspireerd, want na de goal legde hij een vinger op zijn lippen.

"Wat ik van de reactie van Sambi Lokonga vond na zijn goal tegen Club Brugge? Ik vond het eerlijk gezegd een beetje grappig", geeft De Boeck opnieuw aan bij Het Nieuwsblad. "Tot de zeventigste minuut speelde hij geen goeie wedstrijd. Zijn schot vliegt twee meter van de paal. Als Mignolet zich niet verkijkt, gaat die bal niet binnen en hebben we het vandaag niet eens over Lokonga."

De Boeck blijft sowieso achter zijn uitspraken staan. "Iemand zal hem wel op dat artikel gewezen hebben, maar ik vind het een beetje triestig als je je motivatie moet halen uit een stuk in de krant. Je moet je motivatie uit jezelf halen."