Bezus oogst lof na goede prestatie tegen Charleroi: Hij loste twee problemen op

Bezus oogst lof na goede prestatie tegen Charleroi: "Hij loste twee problemen op"

Gepubliceerd: maandag 12 april 2021 om 11:25ma 12-04-2021 om 11:25

KAA Gent won verdiend met overtuigende 4-0 cijfers tegen Sporting Charleroi. De man van de wedstrijd was Roman Bezus, goed voor twee doelpunten en een sterke prestatie.Gert Verheyen zag hoe Bezus in één keer twee problemen van KAA Gent oploste.

Nog voor de eerste tien minuten verstreken waren stond het al 2-0 in het voordeel van de Buffalo's. Waar Hein Vanhaezebrouck zo lang naar op zoek was vond hij meteen bij Roman Bezus, efficiëntie. Zelfs een penalty ging er vlotjes in. Ook Gert Verheyen zag dat de aanvallende middenvelder van Gent iets bijbracht. "Roman Bezus loste twee problemen op voor AA Gent. En hij zorgde voor efficiëntie met een vroege goal én hij zette een strafschop feilloos om. Zijn spel was vintage Bezus. Rust aan de bal, doorsteekpassjes, één-tweetjes, in een tijd kaatsen, buitenkantjes voet, maar ook diepgang zonder bal én recuperatie", liet Verheyen weten in Het Nieuwsblad.

Verheyen is echter nog niet overtuigd of Bezus nog een plaats heeft in de kern voor volgend seizoen. "Alleen zit er te weinig consistentie in zijn prestaties. Dat komt door zijn fysieke grenzen. Hij speelt zich helemaal leeg en moet meestal na zestig, zeventig minuten naar de kant, al dan niet als een gebroken man. Ook het risico dat hij in zijn spel legt, maakt dat het niet altijd lukt. Dat maakt het ook moeilijk om hem te evalueren naar volgend seizoen toe. De beste Bezus, die hoor je te houden", sloot Verheyen af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws