Breaking news

Geen Anderlecht - Antwerp voor Lamkel Zé: 'Positief getest op corona'

VAR krijgt barslecht rapport na zege van KAA Gent: Onbegrijpelijk

VAR krijgt barslecht rapport na zege van KAA Gent: "Onbegrijpelijk"

Gepubliceerd: maandag 12 april 2021 om 09:15ma 12-04-2021 om 09:15

De VAR was afgelopen weekend weer een gespreksonderwerp bij heel wat clubs. Ex-ref Serge Gumienny zag hem vooral prutsen in de match KAA Gent - Sporting Charleroi met twee dubieuze beslissingen. 

"De strafschop die Gent kreeg, was er nooit één. Onbegrijpelijk dat de VAR hier niet ingreep, want Bezus werd zelfs op 30 centimeter na niet geraakt", aldus een strenge Gumienny bij Het Belang Van Limburg.

"Hij miste zijn schot volledig en deed dan maar alsof hij geraakt werd door een tackle. Een zuivere schwalbe van de Oekraïner, die niemand van het arbitrale trio had opgemerkt, maar die de wedstrijd wel al vroeg in een beslissende plooi legde."

De bezoekers zagen dan weer een goal afgekeurd worden. "Ook het afgekeurde doelpunt van Charleroi was een lachertje. Er werd gevlagd omdat Nicholson, die buitenspel stond, het zicht van Bolat zou verhinderen. Belachelijk, want hij beïnvloedde het spel totaal niet. Hier bevestigde de VAR dan weer wél, terwijl hij bij de eerdere penaltyfase nog uitblonk in afwezigheid."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws