Clement baalt bij Club Brugge: Verdienen meer, maar we krijgen niets

Clement baalt bij Club Brugge: "Verdienen meer, maar we krijgen niets"

12-04-2021 07:00
77

Philippe Clement was zondagavond absoluut niet tevreden na de 2-1 nederlaag tegen Anderlecht. Clement benadrukte na de match dat zijn team meer had verdiend. 

Club had grote delen van de match onder controle. "We wisten dat we tegen een Anderlecht speelden dat in een goede flow zit, dat op Antwerp dominant is geweest. Het was dan ook de bedoeling om hoog druk te zetten en hen niet in hun spel te laten komen. Volgens mij gaven we zo goed als niks weg", zo laat Clement optekenen in Het Nieuwsblad.

De gelijkmaker was een keerpunt in de match. Er ging heel wat mis bij die goal. "We krijgen een doelpunt tegen waarbij we verdedigende fouten maken. Dat bespreken we wel binnen de groep."

Na de 2-1 had Club Brugge geen slotoffensief meer. "We hebben te weinig gevaar kunnen creëren. Anderlecht speelde de bal achterin rond, waarop ik heb geprobeerd om een paars frisse jongens in te brengen om hoog te gaan pressen. Maar de tijd werd natuurlijk wel heel kort. Ik heb al veel mooie avonden gekend als coach, maar dit is een van drie wrede avonden. Je verdient meer, maar je krijgt uiteindelijk niks. Dat is heel zuur."